• Laatste nieuws
 • 21 oktober optreden showband Irene

  Zaterdag 21 oktober 2017 zal in de rust tijdens de wedstrijd Candia - Zelos een optreden plaats vinden van Showband Irene uit Ede. In de zomerstop was Candia'66 gastheer voor showband Irene in de voorbereiding naar het wereldconcours in het Roda Stadion in Kerkrade. Als tegenprestatie zouden zij een optreden verzorgen tijdens een thuiswedstrijd van het 1e elftal. Die toezegging wordt 21 oktober 2017 ingelost.

 • Jubilarissen gehuldigd

  Tijdens de algemene ledenvergadering werden de aanwezige jubilarissen in het zonnetje gezet. Na een kort dankwoord, ontvingen zij een aandenken en een boeket bloemen. De foto's van de jubilarissen zijn terug te zien in het fotoalbum op onze website.

 • SV Candia’66 gaat voor een Pannaveldje

  SV Candia’66 gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

  Dit jaar hopen wij met de opbrengst een Pannaveldje te realiseren. Bij de inventarisatie van de doelen werd een Pannaveldje als eerste optie genoemd. Een Pannaveldje valt niet binnen de reguliere begroting, maar wordt als extra gezien. Met de opbrengst van de Grote clubactie willen wij een Pannaveldje financieren. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!"

  Ook bestaat de mogelijkheid om online loten te verkopen voor de Grote Club Actie.

  Wil jij verkoper worden en de loten via een online verkoop aanbieden, doe dan even een mailtje naar secretaris@candia66.nl 

  Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

 • Bestel kleding via onze webshop

  De webshop om als lid rechtstreeks kleding te bestellen bij Hummel was even via de site niet bereikbaar ivm de overgang naar de nieuwe website. Inmiddels kunt u weer terecht bij de webshop. De webshop is op onze site te benaderen door via het menu item webshop te klikken op ledenshop en vervolgens op de foto. Neem gerust eens een kijkje en verbaas je over de prijzen.

 • Uitslagen verplaatst

  De uitslagen zijn vanaf nu terug te vinden onder het menu item Programma en scheidsrechters. Scroll naar beneden, dan komen de uitslagen vanzelf in beeld.

 • Afscheid bestuursleden en aantreden nieuw bestuurslid

  Een algemene ledenvergadering is ook een moment van afscheid nemen van bestuursleden, maar ook een nieuw bestuurslid te verwelkomen. Ernst Stel stopt als bestuurslid,maar blijft wel deel uitmaken van de onderhoudsploeg. Arie Gidding stopt als jeugdbestuurslid, maar blijft wel verbonden aan Candia als trainer bij de MO11-1.

  Karel Musch treedt in de voetsporen van Marco Otte en gaat zijn functie als jeugdvoorzitter overnemen. Voorlopig nog even een inwerkperiode met coach Marco, maar daarna vol aan de slag.

  De foto's zijn terug te vinden in het fotoalbum op onze website.

 • Candia loot zondag vereniging Saestum

  In de knock out fase om de KNVB beker zal Candia het thuis op moeten nemen tegen Saestum. De wedsrijd is definitief vast gesteld op  dinsdag 24 oktober 2017.

  Het was 25 augustus 2015 dat Candia en Saestum elkaar voor het laatst ontmoetten. Toen was het ook een thuiswedstrijd voor Candia in het bekertoernooi en werd het 1-2. Er moet dus nog wat recht gezet worden.

  Als u in de menubalk op teams klikt en vervolgens het betreffende team, ziet u het programma. Klik je op details bij de wedstrijd dan zie je de historie tussen beide teams.