• Candia naar winst in blessuretijd

Candia was tevreden met het punt dat men zou pakken in de thuiswedstrijd tegen het hoger geklasseerde Advendo'57, maar in de 93e minuut viel toch nog de winnende treffer voor Candia te noteren.

De wedstrijd was nauwelijks begonnen of de bezoekers hadden de score geopend. Een duwfout leidde tot een vrije trap rond het 16 meter gebied, die onberispelijk door Marien van Roekel achter doelman Dion van Toorn werd ingeschoten. Het antwoord van Candia volgde vrij kort erna. Een goed genomen corner van Alec Nieboer werd door Luuk vd Leeden via het hoofd tot doelpunt gepromoveerd.

In het resterende deel van de eerste helft speelde het spel zich grotendeels op het middenveld af. Gerust werd er met een 1-1 stand.

In het eerste gedeelte van de tweede helft wederom een spelbeeld dat zich tussen de twee strafschopgebieden afspeelde.
    In de 70e minuut werd de wedstrijd opengebroken door Advendo. Jan Mulder kon aan de linkerkant vrij oprukken richting Dion van Toorn en schoot de 1-2 op het scorebord. Dit was het sein om Luuk van der Leeden naar voren te dirigeren. Binnen tien minuten had dit resultaat. Een voorzet werd door Luuk van der Leeden met de hak verlengd, doelman Django Donker keerde de bal in een reflex, maar de alerte Niels Korf schoot de 2-2 binnen. Een moment eerder had Advendo verzuimd om de 1-3 op het scorebord te zetten.
    Hierna keerde Candia weer terug naar de basisopstelling. In de 93e minuut viel de niet verwachte winnende treffer. Balverlies op het middenveld bracht de goed spelende Tijmen Bos in balbezit. Hij bediende de snelle Raymon van Noort, die de bal keurig onder doelman Django Donker doorschoof.. Korte tijd later floot de goed leidende scheidsrechter Kok voor het einde van de wedstrijd.