• Candia in matig duel langs Musketiers

    Candia won vandaag verdiend van de Musketiers. Het spel was minder vloeiend dan in voorgaande wedstrijden wat ook een verdienste was van de tegenstander.

    Candia startte matig en kwam nauwelijks in haar spel. Musketiers zakte in en hield de ruimtes klein. Halverwege de eerste helft kwam Candia op voorsprong. een schot van Sander van Suilichem belandde via de handen van de doelman van Musketiers voor de voeten van Daan Achterberg, die de bal in het lege doel schoof. Candia was steeds in balbezit en soms kwam de Musketiers eruit. Dat leidde in de 35e minuut tot een goede kans voor de Musketiers, een te korte terugspeelbal werd door Mike van Dijk uit het doel gehouden.
    Gerust werd er met een 1-0 voorsprong voor Candia.

    In de tweede helft was de wedstrijd al snel beslist. Een aangeschoten handsbal leidde tot een strafschop, die door Tijmen Bos werd binnen geschoten. Candia speelde in de tweede helft wel beter dan in de eerste helft, maar het bleef aan de matige kant. Halverwege de tweede helft kreeg Candia twee hele grote mogelijkheden om de score uit te bouwen, maar zowel Daan Achterberg als Sander van Suilichem vergaten te scoren. In de laatste paar minuten drong de Musketiers zowaar wat aan en dit leidde tot een paar kansen, die door doelman Mike van Dijk werden geneutraliseerd. Kort hierop was de wedstrijd voorbij. 

    Volgende week wederom een thuiswedstrijd tegen Austerlitz. Dinsdag oefent Candia thuis om 20.15 uur tegen Kesteren.