• Candia ruim langs sv Austerlitz

  Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen sv Austerlitz op het programma. Gezien de stand op de ranglijst een ongelijke strijd. Dit bleek ook gedurende de wedstrijd. Candia won ruim.

  In de 6e minuut stond een speler van sv Austerlitz ineens voor doelman Dion van Toorn. Het schot verdween ruim langs het doel. Enkele minuten later nam Candia de leiding. Sander van Suilichem zette door en Raymon van Noort frommelde de bal bij de tweede paal binnen.
  Vijf minuten later verdween een vrije trap van sv Austerlitz op de rechterpaal van het Candiadoel.
  Candia speelde in fases slordig en vatte het duel te gemakkelijk op. In de 24e minuut kwam sv Austerlitz langszij. Rens Toonen speelde te kort terug op zijn doelman en een sv Austerlitz speler maakte daar gretig gebruik van door de bal binnen te schuiven.
  Tien minuten later was de voorsprong weer hersteld. Raymon van Noort werd neergelegd in het strafschopgebied. Tijmen Bos verzilverde de toegekende strafschop. Voor de rust werd de voorsprong verdubbeld. Eerst kapte Nick ter Burg zich vrij en drukte af en net voor rust schoot Sander van Suilichem nummer vier binnen. Net voor rust raakte een sv Austerlitzspeler zwaar geblesseerd door op de bal te gaan staan.

  Na de rust verving Lars Nieboer de licht geblesseerde Rens Toonen. In de 51e minuut dribbelde Alec Nieboer door de vijandelijke linies en zorgde voor een 5-1 tussenstand. De ingevallen Lars Nieboer schoot nummer zes en zeven binnen. Kort voor tijd scoorde sv Austerlitz de 7-2, omdat de restverdediging werd verwaarloosd. Dit was tevens de eindstand.

  Volgende week gaat koploper Candia op bezoek bij DEV in Doorn.