• Candia ruim onderuit bij DEV Doorn

Candia leed vandaag een ontluisterende nederlaag tegen DEV Doorn. De eerste helft gaf de koploper niet thuis en DEV Doorn gaf vol gas met als gevolg een achterstand bij rust van 4-0.
    Candia begon nog wel goed aan de wedstrijd. Dit resulteerde in een bal op de paal van Tijmen Bos. Daarna was het de beurt aan DEV Doorn. Vanuit de omschakeling schiep men zich kansen en deze werden ook allemaal benut. Candia stond erbij en keek ernaar. Tussen minuut 11 en minuut 27 scoorde DEV Doorn vier keer.

In de tweede helft speelde Candia beter, maar zij waren niet meer in staat om de achterstand goed te maken. Tijmen Bos benutte een kwartier voor tijd een wegens hands gegeven strafschop. Kort voor tijd kwam DEV Doorn met tien man te staan door een dubbele gele kaart dit belette hen echter niet om kort voor tijd de 5-1 binnen te schieten. DEV Doorn was deze wedstrijd beter en vooral veel feller dan Candia. Candia moet zich volgende week zien te herpakken tijdens de uitwedstrijd bij SVP.