• Candia ruim onderuit tegen veel feller en beter vv Hees
  Candia leed een grote nederlaag bij vv Hees in Soest. De wil om te winnen spatte eraf bij de thuisclub. Candia zette er veel te weinig tegenover om het vv Hees lastig te maken.
  Candia was er zich van bewust dat het punten moest pakken in Soest. De aftrap was voor vv Hees. De bal werd naar voren geschoten. Via, via kwam de tweede bal bij een speler van vv Hees terecht. Na enkele combinaties van de meest bepalende spelers leidde dit tot een schot. Jesse Kok stopte de bal, maar de rebound werd binnen geschoten. Binnen de minuut een 1-0 voorsprong. De thuisclub liet zien wat ze wilden:winnen. Candia wilde uiteraard ook winnen, maar zette dat niet om in daden. De hele wedstrijd hield vv Hees de druk erop. Men won veel duels en scoorde aan de lopende band. Voor rust liep men uit naar 3-0. Candia voetbalde soms aardig mee, vooral via Nick ter Burg, maar men schiep geen kansen. De gebroeders Schaap, ondersteund door Ali Coban, heersten en de minder qua voetbalgogme bedeelde spelers deden hun werk meer dan uitstekend.
  De tweede helft gaf een zelfde beeld. Persoonlijke fouten, afgedwongen door vv Hees, leidden tot meer doelpunten. Candia wilde wel, maar kon niet. Een veredeld a juniorenteam, aangevuld met enkele routiniers, kon dit vv Hees geen partij bieden. vv Hees bouwde de voorsprong uit naar 7-0 in een sportieve wedstrijd.
  Tussendoor miste Luuk Bender nog een strafschop. Het eindsignaal klonk als verlossend.
  Voor dit jonge team zijn de wetten van het senioren voetbal hard. Volgende week uit naar Focus'07.
  Hopelijk weet men de knop om te zetten en er volgende week te staan