• Candia laat overwinning in laatste tien minuten uit handen glippen

  Candia ontving buurman vv Veenendaal en behaalde in een enerverende wedstrijd één punt, waar drie punten tot de mogelijkheden hebben behoord.
  De eerste kans van de wedstrijd was voor Raymon van Noort. In de 5e minuut stond de spits alleen voor de doelman, maar wist hem niet te passeren. Veenendaal schoot uit kansrijke positie naast en de vrije trap van Nick ter Burg leverde net geen doelpunt op. Net voor rust werd vv Veenendaal nogmaals gevaarlijk, maar ook die kans werd niet benut.
  In de tweede helft was het de ijverige Sander van Suilichem die de score opende. Goed doorzetten van Raymon van Noort bracht de bal bij Sander van Suilichem, tegen zijn schot was vv Veenendaal doelman Guido Prins kansloos. Nog geen tien minuten later schoot Sander van Suilichem ook de 2-0 binnen. Een voortreffelijke bal van Rens Toonen werd door Sander van Suilichem binnen geschoten.
  vv Veenendaal verliet met regelmaat de verdedigende stellingen. Dit leverde grote kansen op voor Candia. Alec Nieboer wist vrij voor de doelman het net niet te vinden en Raymon van Noort en Vince Goldman wisten geen raad met overtalsituaties, waardoor de 3-0 niet viel. vv Veenendaal probeerde met hoge ballen zijn spits Gert Jan Snijders in stelling te brengen, maar grote kansen leverde dit niet op.
  Candia controleerde de wedstrijd. In de 81e minuut ging het toch mis. een vrije trap werd ongelukkig beroerd door Majid Ajiach, die de bal achter zijn eigen doelman schoot. Drie minuten later stond de 2-2 op het scorebord. Wederom een vrije trap zorgde voor de gelijkmaker. Gert Jan Snijders kopte de bal keurig binnen. Beide ploegen gingen nog voor de winst, maar gescoord werd er niet meer.
  Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Wagtelenberg, waren de Candia spelers het meest teleurgesteld, want met nog tien minuten op de klok en een 2-0 voorsprong, is het zuur om toch nog gelijk te spelen.
  6 april de thuiswedstrijd tegen DVSU.