• Candia'66 VR1 door naar de halve finale KNVB beker

    Bij aankomst op het mooie sportcomplex van FC Aalsmeer en wij een kleedkamer toegewezen gekregen met nummer 14 kon het eigenlijk al niet meer stuk.

    Al vrij snel kwam Candia'66 via een afstandsschot van Judith op voorsprong. Echter van de de 0-1 kon niet lang genoten worden. Vrij snel daarna scoorde FC Aalsmeer de 1-1, de 2-1 en de 3-1. Echter Candia'66 vocht zich terug in de wedstrijd en kreeg ook kansen voor de aansluitingstreffer. Het duurde tot kort voor het rustsignaal, dat Rona onderuit gehaald werd binnen de 16 meter en Vera de toegekende penalty verzilverde. Ruststand 3-2. In de 2e helft was het wederom een penalty die Candia'66 op gelijke hoogte bracht en via Rona de 3-3 op het scorebord bracht. Naar mate de tijd verstreek, bleef de 3-3 op het scorebord staan. Het werd echt spannend. Je zal toch niet mee maken dat net voor het eindsignaal de 4-3 wordt gescoord. De kansen waren er wel voor Aalsmeer. 5 corners op rij leverde geen doelpunt op. Het bleef tot het eindsignaal spannend. Toen de 3-3 bleef staan, moesten penalty's de winnaar aanwijzen.

    Het was uiteindelijk Candia'66 die een 2-4 score via penalty's op het scorebord bracht en daarmee een plek in de halve finale om de KNVB beker veilig stelde. De penalty's in de serie werden genomen door Vera, Judith, Melanie en Rona, die alle vier trefzeker waren. Nr 5 was niet nodig, omdat FC Aalsmeer 1x op de lat schoot en onze keepster Judith een penalty stopte.