• Beste bezoekers van sportpark Candia,
   
  Inmiddels zijn meerdere teams begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook zijn de 1e wedstrijden weer gespeeld op ons sportpark.
  Het zal dit seizoen helaas (voorlopig?) anders zijn dan normaal.
  Het corona virus is er nog en daar zullen we als vereniging rekening mee moeten houden. De overheid en de KNVB hebben diverse regels en adviezen gegeven, die wij zullen moeten gaan hanteren.
  Het zal wennen zijn, maar we hopen en verwachten dat iedereen aan het voetbalspel nog even zo veel plezier zal beleven als voor het corona tijdperk.
  Op dit moment stijgt het aantal besmettingen al weer voor de vierde week op rij. Met name in de Randstad en West-Brabant. Laten we hopen dat daar een kentering in gaat komen en dat het ook niet gaat uitbreiden naar onze regio. Het zou erg jammer zijn als we toch niet van start zouden mogen gaan of zouden moeten stoppen.
  De afgelopen weken heeft het bestuur de regels en adviezen van de overheid en de KNVB omgezet in een protocol dat vanaf 24 augustus ingaat.
  Het is een zeer uitgebreid protocol, waarin we uitvoerig het gebruik van onze accommodatie beschreven hebben. Je vindt hier informatie over het gebruik van de velden, de kleedkamers, de dug-outs, de horeca, de toiletten, het wedstrijdsecretariaat en de bestuurskamer.
  Alleen door ons strikt te houden aan de regels kunnen we verantwoord blijven sporten.
  Lees daarom het protocol alstublieft wel door.
  Het is ook in het belang van jouw gezondheid of de gezondheid van je kind dat je de regels kent en je er aan houdt. De gezondheid staat voorop!!

  Met sportieve en warme groet,
  Bestuur sv Candia’66

  Corona protocol