• DVSA 1 - Candia 1 (1-5)

In een van Candiazijde bij vlagen goed gespeelde wedstrijd werd DVSA in eigen huis met 1-5 verslagen.

Na tien minuten stond er al een 1-1 stand op het scorebord. Raymon van Noort scoorde op aangeven van Daan Achterberg en enkele minuten later schoot Dion Kroesbergen een bal door de Candiamuur en scoorde daarbij de 1-1.
    Candia pakte het initiatief en scoorde, maar het doelpunt vond geen genade in de ogen van de scheidsrechter. Tijmen Bos kreeg een grote kans, maar miste. In de 22e minuut viel de 1-2. Matig wegwerken in de Amerongse verdediging stelde Raymon van Noort in staat om z'n tweede goal te scoren. Dit gebeurde met z'n achterhoofd. In de 25e minuut scoorde Daan Achterberg bijna vanaf de achterlijn de 1-3. Kort erna werd Lars Nieboer neergelegd, maar de toegekende strafschop werd door Luuk vd Leeden gemist. Net voor rust kreeg Jeroen den Hartog z'n tweede gele kaart door Nick ter Burg hard aan te pakken. DVSA moest met tien man verder. Ruststand 1-3.

In de rust moest de geblesseerde Nick ter Burg worden vervangen door Alec Nieboer. In de tweede helft pakte DVSA het wat resoluter aan. De duels werden af en toe wat harder, maar Candia hield zich staande. In de 71e minuut viel de 1-4. Een afgemeten voorzet van Raymon van Noort werd door de meegekomen Sander van Suilichem binnengekopt. In de 80e minuut schoot Tijmen Bos de 1-5 binnen na een mooie combinatie. Daan Achterberg miste nog een grote kans, maar aan de eindstand werd niets meer veranderd.
    Candia behaalde een mooie overwinning en probeert het goede spel volgende week in de thuiswedstrijd tegen sv Odijk een vervolg te geven.