• Harrie Epskamp nieuwe hoofdtrainer Candia’66

  Harrie Epskamp is per direct de nieuwe hoofdtrainer van Candia’66. De 53-jarige trainer uit Veenendaal heeft een contract getekend voor 1,5 seizoen.

  In de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer heeft de Technische Commissie snel gehandeld. Er was veel belangstelling en met diverse trainers werd gesproken. Na de gesprekken met Harrie was de TC snel overtuigd dat deze trainer de kwaliteiten en ervaring bezit om onze jonge en talentvolle A-selectie verder te ontwikkelen. Het gezamenlijke doel blijft ongewijzigd; het 1e elftal naar de 3e klasse loodsen.

  Harrie Epskamp heeft jarenlang op het allerhoogste amateurniveau gevoetbald bij GVVV en was daarna  nog actief bij De Valleivogels en De Merino’s. Als trainer was hij werkzaam vanaf 4e tot 1e klasse niveau bij onder andere VVZ’49, De Valleivogels, Renswoude en Bunnik’73. Harrie is in het bezit van het KNVB TC1 diploma.

  De TC is bijzonder tevreden met het contracteren van deze gedreven, ervaren en ambitieuze trainer en wenst Harrie heel veel succes en plezier toe bij onze mooie vereniging.

   

  Namens de TC Senioren,

  Jan Zwiers