• Hennie van Zetten overleden

  Met leedwezen geeft het bestuur kennis van het overlijden van ons lid, de heer J.H.  (Hennie) van Zetten. Hennie is 79 jaar geworden. 

  Vanaf zijn jeugd was Hennie op het voetbalveld te vinden. Hennie was ook lid van het eerste uur van Candia’66 en heeft bij de senioren voornamelijk in de lagere elftallen gespeeld. Ook was Hennie decennialang als scheidsrechter actief binnen de vereniging en jaren lang assistent scheidsrechter bij het 1e elftal. Even dachten wij dat Hennie, na op leeftijd te zijn gekomen, zijn voetbalschoenen definitief aan de wilgen had gehangen. Echter dit veranderde toen bij Candia’66 het Walking Football zijn intrede deed. Hennie koos er toen voor om toch weer de voetbalschoenen aan te trekken en op de woensdagavond mee te voetballen met de “oudjes” De laatste jaren was Hennie vooral voor de bar te vinden. Dat was een lange periode anders en zorgde hij er achter de bar voor dat de bezoekers hun drankje kregen.

  Het bestuur wenst de familie veel sterkte toe bij het verwerken van het verlies.

  Gelegenheid tot condoleren is er vrijdag 12 mei van 15.00-15.45 uur in de koffiekamer van crematorium "de Linge", Medelsestraat Oost 20 in Tiel (A15-afslag 34 Echteld).

  De crematie zal in besloten kring plaats vinden.

  Correspondentieadres:

  Fam. Van Zetten
  Pr. Bernhardstraat 20
  3911CP Rhenen