• Informatie gefaseerde opstart trainingen jeugd

  De afgelopen dagen heeft het Jeugdbestuur uitvoerig overleg gevoerd wanneer en op welke wijze wij de trainingen kunnen hervatten voor onze jeugd. We voelen bij iedereen een drive om weer te starten en ik hoor al van veel kinderen, die staan te trappelen om weer het veld te betreden.

  Het recente overleg binnen het jeugdbestuur heeft geleid tot het formuleren van een protocol wat Candia ‘66 het vertrouwen geeft dit op een veilige en verantwoorde wijze te kunnen doen. Dit protocol wordt in de komende dagen met de gemeente Rhenen verder getoetst en afgestemd. 

  Op het moment dat wij overeenstemming hebben met de gemeente Rhenen over het openen van het sportpark, krijgen wij daarmee ook inzicht hoe dit past in de actuele noodverordening en op welke wijze de trainingen hervat kunnen worden die voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.

  Wij ambiëren de eerste training vanaf 29 april te geven. Maar wees bewust, de vraagstukken die wij nog moeten tackelen zijn talrijk en we hervatten alleen de trainingen op het moment dat we dit op een veilige en verantwoorde wijze kunnen doen. 

  We houden iedereen op de hoogte over de vorderingen en weet dat er achter de schermen hard gewerkt wordt om onze ambitie te realiseren. Wij kunnen in ieder geval niet wachten de gehele jeugd weer op onze mooie velden te begroeten.

  Tot snel en met sportieve groet

  Namens het Jeugdbestuur,

  Karel Musch