• Ingebruikname neuw kunstgrasveld

    Candia’66 sluit beker reeks af met 9 punten uit 3 wedstrijden. Afgelopen zaterdag duurde het nog wel tot de 90ste minuut voordat de winst over de streep werd getrokken. Het was zaterdag een bijzonder moment.

    Voorafgaande aan de wedstrijd werd, door het doorknippen van een lint, het nieuwe kunstgrasveld in gebruik genomen. Het was de beleidsmedewerker sport Lea van Son, die onder het toeziend oog van de wethouder sport Barth van Eeten het lint door knipte. Een prachtige groene mat waar wij weer jaren mee vooruit kunnen.

    De afsluitende wedstrijd in de beker reeks kende 2 gezichten. In de eerste helft was Candia’66 de bovenliggende partij en in de 2e helft sc ‘t Gooi. Beide keepers werden regelmatig getest en hielden het doel schoon. In de slotfase van de wedstrijd werd er nog extra wissels toegepast bij Candia’66 om toch de overwinning over de streep te trekken. Het was uiteindelijk Nick ter Burg, die vanaf de 20 meter de keeper van sc ’t Gooi passeerde en de 1-0 op het scorebord plaatste. Candia’66 speelde een mooie reeks met 2x een 4-1 overwinning en vandaag dan de 1-0. Minder was de zware blessure van Martijn Sluijs in de uitwedstrijd tegen Wasmeer. Martijn, van deze plaats een voorspoedig herstel.

    Zaterdag start de competitie voor het 1e elftal met een uitwedstrijd tegen Aurora. Deze wedstrijd vangt om 14.00 uur aan.