• Koek en Zopie 2017-2018

    Het jaarlijkse Koek en Zopie voetbaltoernooi was weer een groot succes. Vrijdag 29 december jl. streed de jonge jeugd om de overwining. In de ochtend was het de beurt aan de jongste jeugd van Candia (kabouters en F-jeugd) en in de middag ging de E- jeugd los. Paris St Germain, het team van Gerard van Grootheest won in de ochtend de beker en in de middag was het de Engelse topclub Arsenal onder leiding van Henk van de Brink die na een zeer spannende ontknoping in werkelijk de laatste minuut van de aller laatste wedstrijd met de overwinning naar huis ging.

    Zaterdag 6 januari jl. ging de oudere jeugd, voorafgaand aan het Snerttoernooi, strijden om de Koek en Zopie award. Bij de D-jeugd was het AS Roma onder leiding van Fred Seppenwolde die de trofee won en in de samengevoegde C/B jeugd was het Manchester United onder de bezielende leiding van Frank van de Stolpe die zich winnaar mocht noemen.

    Afgelopen jaren hebben wij (Franka, Natasha en Jan Mark) met veel plezier dit Koek & Zopie voetbaltoernooi georganiseerd. Wij dragen met veel vertrouwen het stokje over aan Pepijn, Linda en Carola en wensen hen veel succes!

    De foto\'s zijn terug te zien in de map fotoalbum.

    Jan Mark Huibers