• Nacht van Candia 11 april

  Op zaterdag 11 april 2020 gaan wij de 2e editie van de “Nacht van Candia” organiseren. Hierbij nodigen wij alle leden (meisjes en jongens) tot en met O13 uit om een nachtje te komen slapen op het gras van Candia’66.

  Wij zorgen voor een leuk programma met voetbalspellen, oudhollandse spelen, penalty schieten, vossenjacht en nog veel meer. Ook een kampvuur zal niet ontbreken. Zaterdagavond wordt er een maaltijd verzorgd. De kinderen slapen in echte legertenten. Vergeet niet je slaapzak en luchtbed mee te nemen.

  Zondagochtend nadat iedereen wakker is, gaan wij met z’n allen aan het paasontbijt. Daarna is het eieren zoeken en is er een zeskamp.

  Zaterdagmiddag 11 april worden de kinderen om 15.00 uur verwacht op Candia en de volgende morgen kunnen zij om 12.00 uur worden opgehaald.

  U kunt uw kind tot uiterlijk 15-3 inschrijven voor de “Nacht van Candia”

  De leiders verzamelen alle inschrijvingen en geven deze door aan de organisatie. De volgende gegevens moeten via de leider opgegeven worden.

  -          Naam

  -          Leeftijd

  -          Team

  -          Telefoonnummer ouders

  -          Eventuele opmerkingen mbt kind (denk aan allergie, medicijngebruik)

  -          Wel of niet blijven slapen

  Dit evenement kan niet plaatsvinden zonder vrijwilligers, misschien kunt u een handje helpen? U kunt zich aanmelden als vrijwilliger voor:

  Middag/avond 11-4 van 15.00 tot 23.00

  Morgen 12-4 van 8.00 tot 12.00

   

  Aanmelden kan via nachtvancandia@candia66.nl