• Nieuwe kantinecommissie bij aanvang seizoen ’23-‘24

  Na vele jaren van intensieve inzet voor de club (waarvoor dank en waardering!) heeft Nina van Toorn besloten te stoppen met de organisatie en het beheer van de kantine. Nina blijft beschikbaar als vrijwilliger om keukendiensten te verrichten. 

  De belangrijke taak van de organisatie en het beheer van de kantine is overgedragen aan een commissie van vier enthousiaste dames: Geke van Dijk, Miranda van Druten, Marjella van Kesteren en Priscalla Bosch. Zij zullen zich de komende weken bezig houden om zich alles eigen te maken in de kantine. 

  Sommige zaken zullen anders gaan lopen en de nieuwe kantinecommissie heeft nog wel tijd nodig om het een en ander op te zetten. Als er vragen en opmerkingen zijn kunnen deze per mail kenbaar gemaakt worden: Kantinezaken@candia66.nl. Deze mail komt bij de vier dames binnen. 

  Wat is nodig om er een mooi voetbalseizoen van te maken?

  Vrijwilligers!!

  De kantine van Candia is de plek voor een gezellig bijeenzijn van de leden van de club. Dit betekent dat er een beroep wordt gedaan op kantinepersoneel. Iedereen wil op zijn z’n tijd een drankje of versnapering kunnen bestellen. Maar wat als er niet genoeg vrijwilligers zijn en het steeds lastiger wordt om roosters in te delen om de kantine bemand te krijgen? 

  Momenteel is de bezetting van vrijwilligers in de keuken op een uiterst laag pitje waardoor het  er wellicht uitziet dat de keuken noodgedwongen beperkter open zal gaan. Dat zal uitermate jammer zijn want iedereen zal hier dus iets van gaan merken. 

  Bij deze dus een nieuwe dringende oproep aan iedereen die de club een warm hart toedraagt om zich te melden als vrijwilliger voor de kantine en zich aan te sluiten bij het enthousiaste en gezellige FFW88 team!. Ben je zelf niet in de gelegenheid of heb je andere activiteiten binnen de club, spreek dan je vader, moeder, broer, zus, tante of oom aan, wellicht zijn zij net aan een dergelijk gezellig tijdverdrijf toe!

  Als iemand interesse heeft om een bardienst of keukendienst te draaien, schroom niet maar klop aan en laat het de kantinecommissie weten!

  Gebruik kantine

  Helaas ging vorig seizoen het afsluiten en opruimen van de kantine/terras niet altijd goed. Vervelend voor het kantinepersoneel. Dit willen wij in het nieuwe voetbalseizoen anders! 

  Er zijn daarom voor de zaterdagen een aantal wijzigingen in de sluitingstijden van de kantine die relevant zijn:

  • Sluiting keuken om 18.00 uur;
  • Laatste ronde bar om 19.30 uur;
  • Sluiting Kantine om 20.00 uur.

  Laat de kantine en het terras netjes en opgeruimd achter. Bedenk dat het kantinepersoneel niet de rommel van jou hoeft op te ruimen!

  We proberen als FFW88 team onze leden en gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn en hopen er met jullie een mooi nieuw voetbalseizoen van te maken!