• Open dag 20 juni

  Zaterdag 20 juni organiseren we weer onze jaarlijkse Open Dag voor de jongste jeugd !!

  Meisjes en jongens van 4 tot 12 jaar zijn van harte welkom op ons sportpark om samen met onze eigen jeugdleden te gaan voetballen.

  Dit is een bericht voor alle belangstellende ouders die hun dochter of zoon willen laten deelnemen.

  We hebben een aantal activiteiten georganiseerd zodat het een iets andere ochtend gaat worden dan de standaard training op zaterdag.

  Zo is er onder andere een FC Utrecht clinic voor een aantal selectieteams en zijn er opblaasbare voetbalveldjes aanwezig. Ook zal de finale van onze penaltybokaal gespeeld worden.

  De nieuwe kinderen kunnen meedoen met de activiteiten en als ze al vriendjes of vriendinnetjes kennen, zullen ze in deze groep ingedeeld worden.

  Alle kinderen krijgen drinken en een ijsje van de vereniging aangeboden.

  Helaas mogen de ouders (nog) niet mee naar het voetbalveld. Ons coronaprotocol blijft voorlopig nog in werking.

  Alle kinderen verzamelen bij de hoofdingang (hek) van het sportpark, waar ook de fietsen neergezet kunnen worden. Ouders die met de auto komen, kunnen de kinderen afzetten op de Ouwehand parkeerplaats. De trainers halen de kids op en brengen ze weer terug bij het hek. Bij het hek zal de gehele ochtend iemand van het jeugdbestuur aanwezig zijn om vragen te kunnen beantwoorden en belangstellende ouders/kids te ontvangen. De niet-leden zullen worden geregistreerd, zodat er altijd contactgegevens aanwezig zijn.

  Aangezien we deze dag werken in blokken per leeftijd, is het voor de ouders van de niet-leden goed om het volgende tijdschema te weten :

  • Jongens en meiden van 4 t/m 8 jaar: start om 9u, svp om 08.50u aanwezig bij het hek. (einde circa 10.30u i.v.m. bijwonen finale penaltybokaal)
  • Meiden van 9 tot 12 jaar: start om 9u, svp om 08.50u aanwezig bij het hek. (einde circa 10.30u i.v.m. bijwonen finale penaltybokaal)
  • Jongens van 9 tot 12 jaar: start om 10.30, svp om 10.20u aanwezig bij het hek. (einde circa 11.30u)

  De kinderen zijn vanzelfsprekend ook op een ander tijdstip tussen 9 en 12 uur van harte welkom om kennis te maken met onze club.

  Mocht u, als ouder, de kinderen eerder willen ophalen? Dan kunt u zich melden bij het hek en zorgen wij dat uw zoon of dochter opgehaald zal worden.

  Wij hopen veel nieuwe gezichten te zien en gaan er een mooie ochtend van maken.

  Namens het jeugdbestuur,

  Jan Zwiers