• RegioBank staat bekend als ‘Uw bank dichtbij’ en is graag lokaal betrokken. Om deze maatschappelijk betrokkenheid in de gemeente Rhenen te tonen is voor het verenigingsleven een aantrekkelijk actie ontwikkeld. Een actie waarbij de clubkas door de leden behoorlijk gespekt kan worden.

  Een mooi extra geldpotje

  Voor iedere RegioBank Zilvervlootrekening die tussen 1 juli en 31 december 2020 in Rhenen geopend wordt, stelt het kantoor € 100 beschikbaar. Van dit bedrag gaat € 25 (in de vorm van een attentie) naar het kind op wiens naam de rekening is geopend. De overige € 75 is bestemd voor een Rhenense vereniging naar keuze. De (groot)ouder die de rekening opent bepaalt naar welke vereniging deze € 75 gaat.

  Wie spaart er mee?

  Deze actie geldt alleen voor deelnemende verenigingen binnen de gemeente Rhenen. En hoe meer Zilvervlootrekeningen worden geopend door leden, hoe hoger de opbrengst voor de vereniging!

  Voor een overzicht van de deelnemende clubs en meer informatie over deze actie kijk op www.commitmentverzekeringen.nl/verenigingen

  Commitment Verzekeringen

  De RegioBank zelfstandig adviseur in Rhenen is gevestigd aan de Achterbergsestraatweg 1 in Rhenen. Vanuit deze locatie staan de collega’s van Commitment Verzekeringen klaar om u te helpen met al uw RegioBank-zaken.

  Zilvervloot sparen bij de RegioBank

  De Zilvervlootrekening is in Nederland al sinds de jaren ’50 een bekend begrip. Kinderen worden hiermee vanaf jonge leeftijd gestimuleerd om te sparen door een extra premie op het spaargeld te geven. Veel ouders en grootouders hebben in de loop der jaren zo’n rekening voor hun (klein)kinderen geopend.