• Restant Candia - FC Driebergen (3-1)

  Voorafgaande aan de laatste 22 minuten van de gestaakte wedstrijd tegen FC Driebergen diende met de door de KNVB aangegeven uitspeelvoorwaarden rekening te worden gehouden.
  Het restant wordt hervat bij de stand 2-0
  - Het restant dient nog 22 minuten te duren.
  - Het restant wordt hervat met een achterbal voor Driebergen.
  - Candia verdedigd het doel dat het dichts bij de kantine ligt. (Rechts)
  - Beide teams hervatten het restant met 11 spelers
  - Bij FC Driebergen is dhr. Jesse Mantel, Ibrahim Ben Mansour en Victor van Andel gewisseld. Deze spelers mogen niet meer deelnemen aan het restant.
  - Bij Candia'66 hebben de heren Timon de Geus en Lars Nieboer een waarschuwing ontvangen. Deze spelers dienen bij een tweede waarschuwing het speelveld te verlaten.
  - Bij FC Driebergen heeft Michel Hoekstra een waarschuwing ontvangen. Deze speler dienen bij een tweede waarschuwing het speelveld te verlaten.

  Bij de A cat. geldt onderstaande ook nog: NB: Reglementair is vastgelegd dat de wedstrijd niet met dezelfde spelers uitgespeeld hoeft te worden die ook tijdens de gestaakte wedstrijd opgesteld waren. Alleen spelers die gedurende de gestaakte wedstrijd al gewisseld zijn, of een rode kaart hebben ontvangen mogen niet meer deelnemen aan het restant. Ook spelers die tijdens de gestaakte wedstrijd uitgesloten waren van deelneming mogen bij het restant niet meedoen. Indien een speler op het moment van de gestaakte wedstrijd of op het moment van het restant geschorst is, dan mag deze speler ook niet deelnemen aan het restant.

  Dinsdagavond 17 december speelde Candia de laatste 22 minuten van de gestaakte wedstrijd tegen FC Driebergen. FC Driebergen had er zin in. Er was zelfs een bus voor het vervoer geregeld. Ook de muziek voor de nodige sfeer ontbrak niet bij FC Driebergen. FC Driebergen koos voor de alles of niets strategie. De ballen werden direct naar voren gepompt. Candia had zich hierop ingesteld en binnen twee minuten vergrootte aanvoerder Daan Achterberg de voorsprong naar 3-0, door na een omschakelingsmoment de bal binnen te werken. FC Driebergen probeerde het daarna wel, maar schiep zichzelf weinig kansen. Kort voor tijd werd uit een mooie aanval de 3-1 gescoord. Na 23 minuten floot scheidsrechter Vink af.

  Candia gaat de winterstop in met 12-26 punten en vindt zichzelf terug bij de bovenste ploegen.