• Scoor voor onze club

  Als ondernemer ben je altijd weer op zoek naar leuke en verbindende akties. We hebben voetbalplaatjes en sportplaatjes gehad en natuurlijk het historische plaatjes boek van Rhenen.

  Ook worden wij veel gevraagd om te sponsoren en producten beschikbaar te stellen, wat we natuurlijk ook vaak doen. Nu sprak ik recent een ondernemer uit Zelhem en hij vertelde dat hij alle clubs en verenigingen sponsorde dmv zegeltjes uit te geven bij 5 euro aan boodschappen en die werden dan op een spaarkaart geplakt en daar kreeg de club dan een percentage van. Echter was dit heel veel werk om dat allemaal te registreren en bij te houden en is hij overgestapt naar een digitale versie hiervan `scoren voor je club`

  Dit betekent dat alle boodschappen die worden gedaan bij De Jumbo in Rhenen, er gemiddeld 2 a 3% naar de club gaat en dat de club op deze manier exrtra leuke activiteiten of aankopen kan doen!

   Door boodschappen te doen bij Jumbo Mostert in Rhenen spaar je tot 4% van jouw aankoopbedrag voor de club. 

  Om mee te kunnen sparen, download je hier onze digitale clubkaart. In de app koppel je veilig je betaalrekening. Sparen gaat automatisch als je pint bij de Jumbo of HEMA. Aan het einde van de maand wordt jouw gespaarde geld naar de club overgemaakt. Daar kan de club mooie dingen mee doen, zoals het organiseren van een vrijwilligers uitje of nieuwe materialen voor de jeugd aanschaffen.

  Wist je dat je maximaal de helft van jouw gespaarde geld kan gebruiken om voor jouw contributie te sparen? Zo spaar je zo een deel van je contributie bij elkaar! 

  Als al 100 van onze leden meesparen, kan dit onze club enkele duizenden euro’s opleveren die we goed kunnen gebruiken. We hopen dat zoveel mogelijk mensen de boodschappen bij onze sponsor komen doen.