• Spelersbus Candia'66

    Een lang gekoesterde wens is voor Marco Otte van Spott Doorn in vervulling gegaan. Er was altijd al een idee om een echte spelersbus aan te schaffen voor Candia’66. Alleen was de vraag wanneer. Zou er een mooie spelersbus voor een goede prijs op de markt komen.  Het was even zoeken, maar de spelersbus kwam er. Hij werd gevonden in Groningen. SV Onderdendam was sinds 2018 in het bezit van een spelersbus. Waar mening club van droomde maar onmogelijk kon realiseren slaagde deze kleine, bijzondere, vereniging erin om een spelersbus te laten rijden van Onderdendam naar de uitwedstrijden.

    Helaas kwam daar voor die vereniging een einde aan. Iedereen moet tegenwoordig op de kleintjes letten en door deze kostenpost moesten beide partijen het eens zijn. De bus was fantastisch, maar financieel niet meer op te brengen.

    Voor Marco Otte van Spott Doorn, B2B de Greb en Korf auto was dit de kans om toe te slaan en de bus te kopen. Afgelopen vrijdag werd de contactsleutel van de spelersbus symbolisch overhandigd aan Marco Otte. Maandagavond reed de bus voor de 1e keer het sportpark van Candia’66 op en werd begonnen met het ontdoen van de huidige bestickering.

    Momenteel wordt de bus technisch nog even na gelopen en zal de spelersbus opnieuw worden beplakt.

    Natuurlijk zijn wij benieuwd naar de belettering en bestickering van de bus, maar dat blijft nog even en verrassing.