• Spelregels wedstrijden t/m O17

  Op basis van de persconferentie kunnen we vanaf 5 juni weer wedstrijden gaan spelen. Candia heeft zich als vereniging niet ingeschreven voor de KNVB RegioCup. Dus als je met je team een wedstrijd wilt spelen zal je dit zelf moeten organiseren. Het staat de trainer/leider vrij om andere verenigingen te benaderen voor het plannen van oefenwedstrijden. We verwachten wel een flink aantal verzoeken en daarom willen we graag vooraf duidelijk creëren zodat straks iedereen weer kan genieten van een mooie pot voetbal. Belangrijk is daarbij om te vermelden, dat vanaf 5 juni er op zaterdag geen training meer wordt gegeven. Mochten er andere situaties zijn waar een beslissing genomen moet worden of een wedstrijd kan plaatsvinden is er en standaard regel dat een wedstrijd boven een training gaat. 

  De werkwijze:

  1. Wie het eerst “komt wie het eerst maalt”
  2. Is er en potentiële datum/tijd, dan overleg je met Nico Bos (info@nicobos.nl) of er ook ruimte is. Nico geeft dan definitief akkoord (datum+tijdstip) en dan kan de wedstrijd plaatsvinden; 
  3. De eerste wedstrijden beginnen altijd om 8:30. De speeltijd kan inkort worden als dit planning technisch beter uitkomt voor de vereniging;
  4. Scheidsrechter dienen zelf geregeld te worden
  5. In principe speelt de jeugd tot 14.00 en de senioren daarna.
  6. Wij streven er naar om de wedstrijden een week vooruit te plannen. Daarna op volgorde beschikbaarheid, Indien ruimte schema.
  7. Zijn er op een zaterdag nog plaatsen beschikbaar om te trainen dan wordt dat op de woensdag voorafgaande aan de betreffende zaterdag bekend gemaakt aan de verzoeker/leider. 

  De kleedkamers en douches blijven voorlopig nog gesloten. Kom omgekleed naar hetr sportpark.