• Start verkoop loten Grote clubactie 24 september.

  Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor de vervanging en aanvulling van pupillen doelen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

  Verkoopboekje met QR-code
  Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje: https://www.clubactie.nl/instructie/) Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.  

  Online verkoop:
  Wij hebben ook een algemene verkooppagina voor onze vereniging: https://lot.clubactie.nl/lot/sportvereniging-candia-66/90080

  Deel deze clublink makkelijk via WhatsApp, social media of e-mail met je familie en vrienden. De koper selecteert vervolgens hoeveel loten hij/zij wil kopen en na het invullen van zijn of haar gegevens ontvangt men per mail het lotnummer(s).

  Ben jij een topverkoper en lukt het jou om 25 lootjes te verkopen? Dan is de Grote Clubactie Medaille voor jou. Dus ga langs de deuren, deel je verkooplink en kijk of jouw lotenmeter naar 25 gaat. Zodra je dit aantal bereikt ontvang je na afloop van de actie de Grote Clubactie Medaille op jouw vereniging.

  Kopers, alvast bedankt en verkopers, veel succes!