• Voetballen in het donker

  De winterstop is voorbij maar helaas de Corona maatregelen nog niet. Om toch op een leuke manier het nieuwe jaar aan te vangen, hebben we een hele gave activiteit georganiseerd voor alle jongens en meiden uit de O8 t/m O15 teams.

  Op woensdag 20 januari gaan we voetballen in het donker !

  Nou, niet helemaal in het donker natuurlijk. Het voetbalveld wordt, inclusief het doel, volledig omtrokken en verlicht door duizenden groene led-lampjes. Alle overige lampen op het sportpark zullen uit zijn. De spelers krijgen een speciaal hesje, welke is verlicht aan de voor- en achterzijde met rode of witte ledverlichting. Ook spelen we met een verlichte bal.

  Op het kunstgrasveld gaan we 4 kleine veldjes maken waar ieder met het eigen team (of gemixed) een partijvorm gaat spelen. Omdat we zoveel mogelijk jeugdleden willen laten meedoen en we iets later moeten starten vanwege de zonsondergang, is iedereen 45 minuten actief. Het tijdschema zal worden doorgegeven aan de begeleiding van de teams. De jongste deelnemers (O8 & O9) zullen in ieder geval starten om 17.45u en zij zijn dan om 18.30u klaar. Let dus goed op de tijden, want die zullen afwijken van de reguliere trainingstijden.

  Als club willen wij graag de drempel om deel te nemen laag houden, zodat we zeker weten dat alle kids mee kunnen doen. En dus zijn we Business Club De Greb wederom dankbaar voor de financiële steun om dit mogelijk te maken en te zorgen dat er voor onze jeugdleden geen kosten  voor deelname aan verbonden zijn. Enorm bedankt hiervoor !

  Mogelijk dat aangescherpte Corona maatregelen nog roet in het eten kunnen gooien, maar vooralsnog gaat alles gewoon door. Helaas kunnen de ouders niet komen kijken, maar we zorgen voor de nodige foto’s en filmpjes.

   

  Namens het jeugdbestuur,

  Jan Zwiers