• De voorlopige team indelingen voor het nieuwe seizoen zijn klaar. In de bijlagen een overzicht van alle jeugdteams, gesplitst voor de jongens en de meiden.

  Het indelingsproces is een lang proces en start al na de winterstop.  In gezamenlijk overleg delen de trainers, jeugd coördinatoren en het jeugdbestuur de selectie- en de breedteteams in.

  Ook de begeleiding (trainers/leiders) van de teams is voor de meeste teams al ingevuld. Helaas is dit voor een klein aantal breedteteams nog niet gelukt, maar daar proberen we op korte termijn ook invulling aan te geven. Bij een aantal teams zullen we pas aan het begin van het seizoen de definitieve indeling maken omdat we even afwachten welke spelers er op dat moment beschikbaar zijn.

  Ieder jaar zijn er de nodige discussies en moeten we helaas soms kinderen of ouders teleurstellen. Ook kunnen er fouten in de lijsten zitten, ondanks dat we deze met de uiterste zorg hebben samengesteld.

  In beide gevallen vragen wij om begrip en verzoeken we eventuele opmerkingen en/of vragen over de lijsten te mailen naar jeugdbestuur@candia66.nl.

   

   

  Voorlopige indeling meiden