• Wie zijn er nieuw bij de A selectie seizoen 2024-2025.

  Lars van Wolde (23) komt over van Musketiers. Lars heeft een aantal jaren in de jeugd van DOVO gespeeld maar is teruggekeerd naar Musketiers en heeft daar reeds op jonge leeftijd zijn debuut gemaakt in het 1e elftal. De aanvaller/middenvelder staat ieder seizoen garant voor veel doelpunten, is ambitieus en zoekt de uitdaging in de 3e klasse.

  Bart (22) stapt over van De Merino’s. Na zijn jeugdopleiding bij DOVO is Bart gaan keepen bij De Valleivogels om vervolgens te verkassen naar de A-selectie van CDW. Bart heeft daar meerdere wedstrijden in het 1e elftal gekeept. De inwoner van Veenendaal was afgelopen seizoen reservekeeper bij De Merino’s en sluit aankomend seizoen aan bij onze A-selectie.

  Stijn Lubbers (18) is voor velen geen onbekende en is al regelmatig te vinden op ons sportcomplex. Stijn is op jonge leeftijd van Candia’66 naar DOVO vertrokken en heeft daar de afgelopen 9 jaren alle jeugdselecties doorlopen. De verdediger/middenvelder maakt nu vanuit DOVO JO19-01 de overstap naar zijn oude club.

  Daan de Heus (22) gaat het geel/zwart van Theole verruilen voor het wit/rood van Candia’66. De verdediger speelde de laatste jaren in het O23 team van Theole en ziet in Candia de uitgelezen kans om in een 1e elftal te gaan spelen.

  Koen Huibers (19 jaar) is een van de vele voorbeelden bij Candia'66, die de gehele jeugd doorloopt en als ambitie heeft om in het 1e elftal te gaan spelen. Hij startte in 2014 bij de E2 en heeft die ambitie waar gemaakt. Afgelopen seizoen maakte Koen zijn opwachting reeds een aantal keren als wisselspeler bij het 1e elftal. Vanaf komend seizoen zal hij definitief aansluiten bij onze A-selectie

  Jilles Scherphof (19 jaar) is ook een van de vele voorbeelden bij Candia'66, die de gehele jeugd doorloopt en als ambitie heeft om in het 1e elftal te gaan spelen. Terug lezend in Sportlink speelde hij in 2016 bij de E1 en heeft die ambitie waar gemaakt. Jilles heeft al meerdere keren het doel verdedigd van het 1e elftal. Vaak was hij ook reserve keeper bij het 1e na zijn wedstrijd bij de JO19-1. Vanaf komend seizoen zal hij definitief aansluiten bij onze A-selectie

  Op de foto van links naar rechts:

  Lars van Wolde, Koen Huibers, Jilles Scherphof, Bart van Velthuizen, Daan de Heus en Stijn Lubbers