• Wij gaan op de foto

  Altijd al gedroomd om je eigen gezicht op een voetbalplaatje te zien en anderen te zien vechten om jouw plaatje te krijgen voor het album? Binnenkort gaat het werkelijkheid worden want  supermarkt de Jumbo Mostert Rhenen en sv Candia’66 gaan samen een voetbalplaatjesactie opzetten.

  Het is de bedoeling dat er een uniek verzamelalbum wordt gemaakt met veel info over onze vereniging en  alle andere verenigingen uit onze plaats . Ieder vereniging krijgt hun  eigen gedeelte in de brochure.

  Van pupil tot een speler uit het eerste en een ieder die daar tussen zit. Ook  worden  er plaatjes van onze vrijwilligers gemaakt  zij zorgen  ervoor dat we iedere week weer kunnen spelen. Zo ontstaat er een collectorsitem waar de gehele vereniging in wordt opgenomen

  De planning is dat de foto dag gaat plaats vinden op zaterdag  14 en 21 september 2019. Er komen zowel elftalfoto’s als individuele foto’s. Jullie begrijpen dat dit een logistieke operatie is waarvoor we allemaal jullie medewerking voor vragen. Een ieder ontvangt te zijner tijd van zijn/of haar leider een brief waarin toestemming wordt gevraagd voor het maken  en plaatsen van de foto voor de actie. Daarna ontvang je nadere informatie over het tijdstip voor de fotodagen en ontzettend belangrijk, houd je aan het tijdstip!

  Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan, het resultaat wordt vast prachtig. Plan dus niets op zaterdag14 en 21 september 2019 totdat je weet wanneer je op de foto gaat.

  Voor alle duidelijkheid nog even wat aandachtspunten op een rij:

  • Schrijf alvast Zaterdag 14 en 21 september a.s. in de agenda!!! Op deze zaterdagen moet iedereen op de foto. Een andere datum is er niet;
  • Alle foto’s worden gemaakt door een officiële fotograaf .
  • Iedereen moet toestemming geven voordat hij/zij op de foto gaat. Dit gaat middels formulieren die nog toegezonden gaan worden.
  • Alle persoonlijke foto’s worden binnen genomen, teamfoto’s buiten, mits het weer het toelaat. Er zullen mensen aanwezig zijn die ervoor zorgen dat alles vlotjes kan verlopen;
  • We gaan in  ons tenue op de foto, ook al speel je die dag geen wedstrijd.

  Het bestuur dankt  de Jumbo Mostert Rhenen voor deze prachtige actie. De voorbeeld albums die we hebben gezien zijn geweldig en  sv Candia’66 staat te popelen om voor alle partijen  er een succes van te maken!