• Wij gaan op de foto

  Wat wetenswaardigheden over de fotoshoot:

  Nog 4 dagen en 13 uur en dan start de 1e fotoshoot voor het voetbalplaatjes verzamelalbum. Check nog even of alle handtekeningen beschikbaar zijn. Vaak weten de leiders dit wel of wie er nog een moet zetten. Nog maals geen handtekening is niet op de foto. De tijdstippen van de fotoshoot en de datum (14 of 21 september) is bij de trainer/leider bekend.
   
  De foto’s worden in de bestuurskamer gemaakt. in de ruimte er voor vindt een check plaats of je haar goed zit en of de handtekening van de betreffende speler/speelster/leider/trainer beschikbaar is. Na de foto via de andere zijde de bestuurskamer uit en is het de bedoeling om op het terras de foto te maken. Bij slecht weer binnen. Hebben we nog een uitdaging.
   
  De volgorde voor de foto is gekoppeld aan een lijst. Deze is op de dag beschikbaar. Daarop wordt ook afgevinkt of je er bent. Nieuwe leden of leiders kunnen nog toegevoegd worden aan het betreffende team. Geen enkel probleem.
   
  Voor de lagere jeugdteams is 10 minuten ingepland. Voor de 13 en volgende 15 minuten. In 2014 waren dezelfde tijdsblokken en is het ook gelukt.
   
  De bedoeling is op het genoemde tijdstip omgekleed in wedstrijdtenue aanwezig te zijn. Voor de meiden is kleedkamer 1 en voor de jongens kleedkamer 2 beschikbaar. Let wil: dit zijn kleedkamers die beschikbaar zijn voor het omkleden. De indeling van een kleedkamer mbt een wedstrijd kan daarvan afwijken.
   
  De foto’s worden in de bestuurskamer gemaakt. De ruimte er voor vindt een check plaats of je haar goed zit en of de handtekening van de betreffende speler/speelster/leider/trainer beschikbaar is. Na de foto via de andere zijde de bestuurskamer uit en is het de bedoeling om op het terras de foto te maken. Bij slecht weer binnen. Hebben we nog een uitdaging.
   
  De bestuurskamer is beide dagen niet beschikbaar voor wedstrijdbesprekingen. Het is niet anders.
   
  Van het grootste belang is om op het opgegeven tijdstip in het overzicht aanwezig te zijn. Het is een strakke planning.
   
  Zijn er spelers niet op het tijdstip van het team en wil hij of zij toch op de foto, dan gaan we even kijken naar een oplossing. Voor degenen die 14 sept niet kunnen is 21 sept na 12.30 uur een optie. Voor degenen die 21 sept niet kunnen is 14 september na 15.30 uur nog een optie. Voor de teamfoto wordt niet afgeweken van het tijdsblok. De 35 en 30 plus gaan 20 sept op de foto. Van de trainers  van de voetbalschool wordt de groepsfoto op het wisselmoment tussen 5 en 6 uur op 17 september gemaakt.
   
  Nog een nabrander: 
  Nog niet alle handtekeningen zijn binnen. Voorts kan het zijn dat er nieuwe leden bij een team zijn ingedeeld. Deze kunnen op de dag van de fotoshoot eventueel in het overzicht worden toegevoegd. Geen handtekening is geen foto.

  Het bestuur dankt  de Jumbo Mostert Rhenen voor deze prachtige actie. De voorbeeld albums die we hebben gezien zijn geweldig en  sv Candia’66 staat te popelen om voor alle partijen  er een succes van te maken!